MieZZa Ice Blendz

Freshness Of The Real Taste...!!!!

                                 

  [We are specialized in Ice Blended Related Products] 
   MIEZZA ICE BLENDZ adalah sebuah lagi anak syarikat milik penuh Budiman Pertama Jaya yang ditubuhkan pada 2008 yang mengilang, mengedar dan memasarkan produk - produk makanan & minuman terutamanya "Ice Blended" yang semakin mendapat sambutan di Malaysia.
Syarikat sedang mempromosikan bagi memberi peluang kepada usahawan baru untuk memulakan perniagaan "Ice Blended" secara sambilan atau sepenuh masa bagi meningkatkan ekonomi rakyat Malaysia.
 
 
Antara motif dan tujuan syarikat ini adalah :-

1. Untuk membuka peluang kepada masyarakat di dalam dunia perniagaan "iceblended" tanpa terikat dengan pakej ataupun perlu menjadi ahli.

2. Mewujudkan peluang pekerjaan kepada yang ingin bekerja secara sepenuh masa atau separuh masa bagi menambahkan pendapatan.

3. Untuk membuka minat masyarakat khususnya generasi muda, bidang perniagaan sebagai kerjaya yang mempunyai potensi masa depan yang menjaminkan.

4. Memberi peluang kepada sesiapa sahaja yang ingin memulakan perniagaan tanpa membebankan dengan kos atau modal yang tidak tertanggung. Memulakan perniagaan berkonsepkan "Sikit - Sikit, Lama - Lama Jadi Bukit".

MIEZZA ICE BLENDZ

NO.41, JALAN MAHARAJA PUSAT BANDAR(DEPAN PASAR BASAH) PUSAT BANDAR, 34200 PARIT BUNTAR ,PERAK


HP: (010) 5694410 (HASMI),

[email protected]

 

MAKLUMAN

  • TERKINI !!! AGEN TUNGGAL ,PEMBORONG ,PERUNCIT DIKEHENDAKI
  • BELIAN 20KG PERCUMA PENGHANTARAN SELURUH SEMENANJUNG MALAYSIA (DOOR TO DOOR)
  • BELIAN KURANG DARI 20KG ,40% KOS PENGHANTARAN DITANGGUNG SYARIKAT

 

Klik like untuk PROMOSI terkini

Newest Members

PROMOSI HEBAT !!!

Kepada semua pelangan Miezza Ice Blendz yang di hormati,dan menyokong produk keluaran Miezza Ice Blendz. Syarikat telah membuat  satu lagi perubahan yang drastik dengan memberi impak yang hebat kepada semua pelanggan dan yang menyokong keluarannya.Demi memberikan keuntungan yang berganda ,kini semua serbuk (powder ) telah di turunkan harga iaitu Rm 15 sahaja ,dengan kualiti yang sama.Cepat jangan lepaskan peluang keemasan ini !!!

Recent Photos

Webs Counter

Poll

Subscribe To Our Site