MieZZa Ice Blendz

Freshness Of The Real Taste...!!!!  

Home

  [We are specialized in Ice Blended Related Products] 
   MIEZZA ICE BLENDZ adalah sebuah lagi anak syarikat milik penuh Budiman Pertama Jaya yang ditubuhkan pada 2008 yang mengilang, mengedar dan memasarkan produk - produk makanan & minuman terutamanya "Ice Blended" yang semakin mendapat sambutan di Malaysia.
Syarikat sedang mempromosikan bagi memberi peluang kepada usahawan baru untuk memulakan perniagaan "Ice Blended" secara sambilan atau sepenuh masa bagi meningkatkan ekonomi rakyat Malaysia.
 
 
Antara motif dan tujuan syarikat ini adalah :-

1. Untuk membuka peluang kepada masyarakat di dalam dunia perniagaan "iceblended" tanpa terikat dengan pakej ataupun perlu menjadi ahli.

2. Mewujudkan peluang pekerjaan kepada yang ingin bekerja secara sepenuh masa atau separuh masa bagi menambahkan pendapatan.

3. Untuk membuka minat masyarakat khususnya generasi muda, bidang perniagaan sebagai kerjaya yang mempunyai potensi masa depan yang menjaminkan.

4. Memberi peluang kepada sesiapa sahaja yang ingin memulakan perniagaan tanpa membebankan dengan kos atau modal yang tidak tertanggung. Memulakan perniagaan berkonsepkan "Sikit - Sikit, Lama - Lama Jadi Bukit".

Address

MIEZZA MARKETING

1458,Jalan Baru ,Sungai Bakau , 14320 Nibong Tebal Pulau Pinang

Contact

010-5694410 (Hasmi)

04-5935921 FAX

Hours

Mon-Fri: 9:00am - 5:30pm
Sat: 9:00am 1pm
Sun: Closed

Social

nibong tebal malaysia

MAKLUMAN

 

Klik like untuk PROMOSI terkini

Newest Members

PROMOSI HEBAT !!!

KEMPEN JUALAN PKP !!!


HARGA JUALAN BIASA 

Rm 17 kini RM 15.90


Lihat Produk


* penghantaran percuma seluruh semenanjung malaysia

Recent Photos

Webs Counter

Poll

Subscribe To Our Site